Verkoop Info

clm98308: 2 Slaapkamer Duplex te Koop in Los Alcazares, Murcia

195.000€
 

Fantastisch herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers met privétuin, glazen serre en groot gedeeltelijk overdekt privédakterras en gemeenschappelijk zwembad, Alcázares. Gemakkelijke wandeling naar het mooie strand en winkels.

 

Dit prachtige herenhuis is gelegen in een van de meest populaire urbanisaties in Los Alcázares. Deze woning op het oosten kijkt uit op een van de twee zwembaden en groene tuinen. Het centrum van Los Alcázares met zijn voorzieningen en mooie zandstranden liggen allemaal op korte loopafstand.

Het pand is oorspronkelijk gebouwd met drie slaapkamers en twee badkamers, maar de huidige eigenaren hebben het verbouwd tot een pand met twee slaapkamers om plaats te bieden aan een eetkamer, een ruimere woonkamer en een open keuken. Het pand is aangepast voor mensen met een handicap, met hellingen voor rolstoelgebruikers, douchecabines en een elektrische stoeltjeslift.

Er is een ruime buitenruimte en een glazen terras. Het daksolarium biedt een geweldig uitzicht en beschikt over opbergruimte en zonwering. Het achterterras boven is omgebouwd tot een extra kamer naast de tweede slaapkamer. En er is een groot balkon op de 2e verdieping naast de slaapkamers, dus voldoende privé buitenruimte.

 

Extra's zijn airconditioning, elektrische verwarming en een alarmsysteem. Een allround krakende eigenschap