Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te optimaliseren. Als u doorgaat gaan we ervan uit dat u tevreden bent om onze cookies te ontvangen zijn.

De omgeving

De Spaanse regio’s Almeria en Murcia hebben het grote voordeel de warmste en de goedkoopste (in orde van vastgoedprijzen) van gans Spanje te zijn. Als deze argumenten niet moesten volstaan om U te overtuigen bedenk dan dat deze regio’s ook beschikken over de mooiste en onbezoedelde kustlijn. Bovendien bieden ze U de mogelijkheid om hier het leven te leiden waarvan U al jaren droomt. Je kan hier kiezen voor een woning aan een prachtig strand of op het vredig platteland omringd door amandel en limoenbomen. Misschien opteer je voor een massief oud huis in het centrum van een oude stad of verkies je een prachtige alleenstaande villa met een prachtige tuin en privé zwembad. Al deze en nog veel meer andere mogelijkheden zijn hier beschikbaar. We kunnen op eenvoudige vraag alle soorten eigendommen aanbieden in de locatie die U verkiest.

Om U daarbij te helpen stellen wij graag onze uitgebreide lijst voor van:

  • * Mooie karakter eigendommen

    * Eigendommen geschikt voor B & B’s of kleine hotels

    * Unieke alleenstaande villa’s met grote waarde

    * Goedkope renovatie eigendommen

    * Spectaculaire dorpswoningen

Dit alles aan een prijs die veel lager ligt dan U verwacht te moeten betalen in andere regio’s.

 

 

Belangrijke reis links: Een groot voordeel van deze  regio’s zijn de grote en goed onderhouden snelwegen die deze streek verbinden met de rest van Spanje en die autoreizen vanuit Vlaanderen en Nederland zeer eenvoudig en comfortabel maken. Er zijn hier ook drie internationale luchthavens ter beschikking met name Alicante, Murcia en Almeria. Een vlucht vanuit Belgie of Nederland duurt slechts 1,5 tot 2 uur. Het is zo eenvoudig, kom naar hier en zie zelf hoe duizenden andere Europeanen voor U gekozen hebben om hier hun droomleven te komen leiden in de buurt van de Middellandse zee.

Woning Zoeken

Plaats:
Nabijheid:
Type:
Prijs van:
Prijs tot:
Min. Slaapkamers:
Min. Badkamers:
Min. Perceel:
Woning Ref:
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

We respect your email privacy

Email Marketing by AWeber

Contacteer Ons

Calida Homes Property Consultancy S.L.,
Calle Mirador
04660 Arboleas,
Almería
Spanje

DMCA.com Protection Status